Dromen in foto’s

Per toeval kwam ik haar tegen, Lana Prins. Haar foto’s dan. En haar billen. En de billen van haar vriendinnen. Mooi gevormde ronde billen. Onder de douche, onder water, gehuld in netkousen, inimini slipjes of weerspiegeld in de hoekspiegel, onder een rokje vandaan.

Ik kan proberen het gevoel in woorden te omschrijven, maar zonder beeld erbij is de beleving nooit volledig. Daarom een selectie waarbij mijn dromen het mooist waren.

Met slang

Zo weinig als ik met slangen heb, zo mooi vind ik deze foto. De kleuren zijn perfect, het doorschijnende slipje laat precies genoeg bedekt en het lijkt bijna alsof de slang en het meisje elkaar niet opmerken.

Het paarse water

Soms is het vervelend als je je afvraagt in hoeverre een foto is bewerkt. Bij deze maakt het me niet uit, al was het oorspronkelijke licht grijs geweest. De paarse gloed over de zee contrasteert met de donkergroene kleur rechts onderin. Haar handen zijn niet gemodelleerd, waardoor de foto ook nog in een privé vakantiefotoboek geplakt kan worden.

De spieren in haar buik

Die spieren in haar buik… De verdwaalde stoppeltjes aan het begin van haar schaamstreek. De schaduw in haar zij. Waar eindigt de doek?

Zoals dat voelt

Als je aangekeken wordt zonder de ogen te zien… Haar blik is indringend zonder dat we haar ooit aan kunnen kijken.

Meisje in water

Borsten zijn mooi, borsten onder water zijn adembenemend.

Lana Prins is fotografe voor Mrs. Mokum en Lana Prins fotografie. Komende zomer wordt haar werk gepresenteerd tijdens een tentoonstelling in Frankrijk.

Advertisements

Laat weten wat je ervan vindt!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s