Van de schrik bekomen

Deel 2

Tel er 25 jaar bij op en beeld je in dat er een glimmende piercing door haar navel zit... Zo zag de vrouw in de rode lingerie eruit. Met kort blond haar. En een buikje. Tada.

Tel er 25 jaar bij op en beeld je in dat er een glimmende piercing door haar navel zit… Zo zag de vrouw in de rode lingerie eruit. Met kort blond haar. En een buikje. Tada.

Het tweede deel van mijn kennismaking met een parenclub. Omdat mijn bezoek aan de parenclub me overdonderd, verbaasd en misselijk gemaakt heeft, heb ik besloten het verhaal in delen te vertellen. Het lukt me niet om de details te negeren en ‘kill your darlings’ gaat bij dit verhaal niet op.

…Jan, die nog steeds naast mij zit lacht naar me: ‘Je mag wel kijken hoor, daar doen ze het voor.’ Met moeite draai ik mijn hoofd weer naar rechts en zie het hoofd van de vrouw op en neer gaan. Ik zie de billen van de man achter haar samenknijpen bij iedere stoot. Ik zie hoe de man, liggend op de bank, zijn ogen sluit wanneer zij haar lippen om zijn penis sluit. Porno. Of seks? Recht voor mijn neus.

De vrouw steekt haar billen nog wat hoger in de lucht en steunt met haar rechterbeen op de bank. Om hen heen verzamelen zich mannen. Ze kijken, terwijl ze met hun hand voelen hoe de inhoud van hun boxershort groeit. ‘Oké, dit vind ik heftig, heel heftig.’ Het ontglipt me. Gelukkig moet Jan erom lachen. Ik merk dat ik een grens over ga, door naar de drie seksende mensen te kijken. Het maakt me ongemakkelijk en ik voel het bloed naar mijn wangen stromen, mijn oren kloppen inmiddels van de warmte. Snel steek ik een sigaret op, ter afleiding van het schouwspel aan de andere kant van de glazen wand.

Zoë kijkt vluchtig nog even over haar schouder. Volgens mij weet ook zij niet of ze deze ruimte nog uit durft. Met veel bravoure stapt de dame, die ons eerder al herkende als studenten, op van haar kruk. ‘Nou, dames, veel plezier nog hè!’ Ik vermoed dat ze onze angstige blikken wel vermakelijk vindt. Zelf druk ik mijn sigaret uit en drink mijn glas leeg. Voor de zoveelste keer die avond werp ik Zoë een blik toe, haal diep adem en loop dan richting de deur. Zonder om te kijken loop ik langs het triootje, dat voor mijn gevoel al lang klaar had kunnen zijn.

Het is tijd voor wodka

Boven besluiten we dat het tijd is voor wodka, we zijn klaar met de wijn. Aan de bar wordt Zoë gelijk aangesproken door een jongere man, ik schat dertig. Het lijkt alsof we op ons voorhoofd hebben staan dat we er voor het eerst zijn, mensen vragen hoe we het vinden, waar we vandaan komen en of we van plan zijn nog vaker te gaan. Terwijl Zoë probeert te verstaan wat deze jongen vraagt, tikt een andere man mij op mijn schouder.

Ik probeer de geur van seks uit mijn neus te bannen

Hij is samen met zijn vrouw, die naast hem komt staan. Zelf heeft hij alleen boxershorts aan. Aan de stoppels op zijn borst is te zien dat hij al een tijdje zijn borsthaar niet geschoren heeft en het kettinkje om zijn nek kronkelt omdat het vastplakt aan zijn klamme huid. Hij ruikt naar chloor, en ik probeer de geur van seks uit mijn neus te bannen. Zijn vrouw heeft een rood lingeriesetje aan en door haar navel zit een glinsterende piercing. Zij is groter dan hij en leunt met een hand op de barkruk van Zoë. ‘Mensen vinden het zo leuk, dat jullie hier zijn! Twee van die jonge meiden, dat gebeurt niet zo vaak hoor,’ zegt ze. Ik besef dat er over ons gepraat wordt en zo interessant als het voor ons is, zo interessant zijn wij voor de mensen hier.

‘Hebben jullie dan geen seks met andere stellen?’

We raken in gesprek over de verschillende ruimtes en hij vertelt over hun moment in de Whirlpool, waar ze eerder die avond in hebben gezeten. ‘Het is heerlijk om daar gezellig samen in te zitten. Je zit dicht tegen elkaar aan en het is makkelijk om aan elkaar te zitten en wat te strelen. Tegenover ons zat een ander stel, dat maakt het wel wat spannender. Er hoeft ook niet veel meer te gebeuren dan dat, ondertussen hebben we gewoon gepraat…’
‘En hebben jullie dan geen seks met andere stellen?’ vraag ik. ‘Nee,’ antwoordt hij, ‘we hebben seks met elkaar, maar de spanning van andere mensen erbij vinden we opwindend.’

Er verschijnt een grote glimlach op haar gezicht: ‘Natuurlijk wil ik dat’

‘Hé, Mette… We moeten eigenlijk wel nog even een rondje lopen, om alles te zien,’ onderbreekt Zoë ons. Omdat het zweet me al was uitgebroken bij alleen de naam ‘speelzolder’, lijkt het me geen goed idee om dat met z’n tweeën heen te lopen. Ik kijk de vrouw met de rode lingerie aan en vraag: ‘Zou je met ons mee willen lopen naar boven?’ Er verschijnt een grote glimlach op haar gezicht: ‘Natuurlijk wil ik dat, laat je drankje maar staan… Dat mag niet mee naar boven.’

Deel drie komt binnenkort, en dat is het laatste deel. Benieuwd naar alles wat er op de speelzolder te zien is? Like dan mijn facebook of blog en zie wanneer deel drie online staat!

Advertisements

2 thoughts on “Van de schrik bekomen

Laat weten wat je ervan vindt!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s