Een warm onthaal door mannen in onderbroek

SONY DSCDeel 1

Er wordt een sleutel omgedraaid en de deur springt open. Nadat Zoë en ik de moed bij elkaar verzameld te hebben, om onze fiets achter de roodbelichte slagbomen te parkeren, heb ik met trillende handen op de bel gedrukt. Een zonnebankbruine dame met iets te ronde silicone borsten kijkt ons met een grote glimlach aan: ‘Voor het eerst?’ vraagt ze.

Oog in oog met mannen. Mannen in boxershorts.

We knikken allebei, en ik probeer mijn trillende handen te verbergen door ze in mijn jaszakken te steken. ‘Dat is dan vijftien euro per persoon, omdat jullie allebei nog een gastenpas nodig hebben.’ Enigszins ongemakkelijk kijken we elkaar aan: ‘we zijn euh, als stel hoor.’ Dat moest de dame even vragen, of ook twee vrouwen als stel naar binnen mogen. Een andere vrouw, net zo bruin en met nog wat grotere ronde silicone borsten, komt gehaast naar ons toe: ‘Nee hoor, dames, gewoon apart.’ Dus we rekenen af, wel zo handig, hoeven we ons ook niet meer als stel voor te doen.

Dezelfde paniek als van mij zie ik in haar ogen

‘Jullie kunnen zo de trap op, twee keer links en dan ben je bij de kluisjes. Telefoons mogen niet mee naar binnen, dus die kun je gelijk in je kluisje leggen. Boven kun je nog even omkleden, het moet wel sexy natuurlijk. En, als er nou iets gebeurt wat je niet fijn vindt, of als er een man aan je zit terwijl je dat niet wil… Gewoon iemand van ons roepen hoor!’ Ze duwt de klapdeur open. Daar staan we dan. Oog in oog met mannen. Mannen in boxershorts. Op blote voeten. Met zweet op hun rug en voorhoofd. Ik draai me nog even om naar Zoë en zie dan lichte paniek in haar ogen, dezelfde paniek als door mijn eigen lijf giert.

“Jullie zien er hartstikke sexy uit”

Met onze ogen op de trap met hoogpolig tapijt gericht lopen we naar boven. Bij de kluisjes vraagt Zoë stilletjes aan mij: ‘Omkleden?? Mannen die aan ons zitten??’ Ik kijk haar aan en zeg: ‘Ik vind het wel bloot genoeg eigenlijk, hopelijk zegt ze er niks van…’ We lopen naar ons kluisje, nummer 69. Ik vraag aan Zoë of onze zwarte jurkjes en hoge hakken wel sexy genoeg bevonden zullen worden. ‘Ja, toch? Zal ik m’n jasje dan maar uit doen? Dat zal vast veel te gekleed zijn,’ lacht ze. Naast mij staat een lange man, wederom in onderbroek. ‘Jullie zien er hartstikke sexy uit, komen jullie mee naar de bar voor een drankje?

Snel kijk ik Zoë nog even aan en stem dan in om met hem mee naar de bar te gaan. We lopen achter hem aan. Hij is ouder, ik schat ergens in de veertig. We moeten de trap weer af en een aantal mannen passeert ons, onderweg naar boven. In de bar is het donker, aan de linkerkant is een lange bar met krukken. In het midden van de zaal staat een soort sta-tafel en achterin zijn loungebanken waar mensen schaarsgekleed op hebben plaatsgenomen. Wij gaan aan de bar zitten en bestellen ons eerste drankje van die avond: ‘Twee glaasjes rode wijn, alsjeblieft.’

Bijna naakt voelt naakter dan helemaal

Mijn handen trillen nog steeds en ik hoop stilletjes dat de rode wijn daar snel verandering in zal brengen. De man in onderbroek neemt naast mij plaats en houdt zijn bierglas in de lucht: ‘Proost!’ Onze glazen klinken en ik grijp mijn kans om hem het spreekwoordelijke hemd van zijn lijf te vragen. Bijna naakt voelt bijna naakter dan helemaal en ik ben me opeens bewust van iedere beweging en aanraking. Tijdens het gesprek voel ik soms zijn beenharen door mijn panty heen, wat voor rillingen over mijn hele lijf zorgt. Af en toe pauzeer ik het gesprek, om eens rustig door de zaal heen te kijken. Ik merk dat ik het ook nodig heb, die pauzes. Al is het maar om na te kunnen denken of ik het antwoord op de mogelijk volgende vraag wel wil weten.

Hij is 47 en heeft een dochter van zestien. ‘Heb je al iets leuks gezien, voor vanavond?’ vraag ik hem. Hij lacht: ‘Nee… Niet echt. Maar, je moet hier niet te kieskeurig zijn, hoor. Echt mooie vrouwen zijn er niet.’ Deze man van 47, ik zal hem Jan noemen, komt hier pas een paar jaar. Zijn vrouw werd zijn ex-vrouw en hij ging op zoek naar iets spannends. Op seksueel gebied kwam Jan uit op de parenclub, waar hij nu met ons zit te praten. Hij gaat altijd alleen, dus ook vanavond. En hij valt op vrouwen met een mooi gezicht en een lekker kont, een echte kontenman. ‘Gaan jullie mee roken?’

Op de vierde verdieping is de speelzolder. Of ballenbak…

Om te roken moeten we nog een trap naar beneden. Het huis, dat is omgebouwd tot een volwaardige parenclub, heeft vier verdiepingen. In de kelder mag gerookt worden, op de begane grond is de dansvloer, een sauna, whirlpool en turks stoombad. Op de eerste verdieping zijn de kluisjes, een douche en verschillende kamertjes waar je als stel, of als niet stel, of alleen, of met z’n vieren, of nou, gewoon – seks kunt hebben. Boven de eerste verdieping is nog een verdieping, de vierde. De speelzolder, de ballenbak, het reuzematras, de orgieverdieping… Maar daar zijn we  nu niet. We zijn in de kelder. Om een sigaretje te roken. In het rokershok, achter de glazen muur.

Er wordt druk gekletst door de rokers. Wanneer we binnenstappen worden we direct opgemerkt en de barkrukken worden verplaatst naar de tafel waaraan wij zijn gaan zitten. ‘Jullie zijn studenten, he! Ja, toch! Studenten hè?!’ roept een van de dames. Ik knik. Ze komt tegenover ons zitten. Wat we ervan vinden, dat ze wel kon zien dat het onze eerste keer is en zonder enig bruggetje – of ik zal ‘m gemist hebben – gaat het gesprek opeens over de economische crisis. Ook in de parenclub ontkom je er niet aan, het gesprek over het gebrek aan geld en werk. Nadat ze ons, als bezoeker van de dierentuin – en wij waren de aapjes – bekeken hebben, draaien ze zich terug naar hun eigen tafel.

Ik zie de billen van de man achter haar samenknijpen bij iedere stoot.

‘Mette, Mette… Kijk dan! Ze hebben seks.’ Ik volg Zoë’s ogen en zie daar waar ik de hele avond al zo zenuwachtig voor was. Recht voor onze neus, achter de glazen wand, gebeurt het. Een trio, met een vrouw in het midden. Op de bank. Gewoon, op de bank! Zomaar, waar iedereen het kan zien en waar iedereen bij kan. En mag. Ik voel een lachbui aankomen en neem gauw een slok wijn. Jan, die nog steeds naast mij zit lacht naar me: ‘Je mag wel kijken hoor, daar doen ze het voor.’ Met moeite draai ik mijn hoofd weer naar rechts en zie het hoofd van de vrouw op en neer gaan. Ik zie de billen van de man achter haar samenknijpen bij iedere stoot. Ik zie hoe de man, liggend op de bank, zijn ogen sluit wanneer zij haar lippen om zijn penis sluit. Porno. Of seks? Recht voor mijn neus.

Dit is het eerste deel van mijn avond in een parenclub. Benieuwd naar deel 2? Like dan mijn blog/facebook en zie gelijk wanneer het vervolg online staat!

Advertisements

Laat weten wat je ervan vindt!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s