Een gat in de markt, ongegeneerd schrijven over seksspeeltjes!

Luna

Luna

Naam: Luna Leeftijd: 38 Vriend: ja, de verkering Huisdieren: drie katers en een hond Beroep: seksspeeltjes beoordeelster

‘Ik vond Climaximaal een gat in de markt! Ik ben echt de enige die niet anoniem schrijft en zelfs met foto’s erbij berichten plaatst.’

Vluggertje

Luna’s vluggertje

Schrijven

Je schrijft over van alles, schilderen, eten en seks. Wat vind je het leukst om te doen?
Eigenlijk vind ik alles heel erg leuk. Twaalf, eigenlijk dertien, jaar geleden ben ik begonnen met de website Maanisch.com. Met de jaren zijn er steeds meer online dingen bijgekomen. Op Maanisch schreef ik ook al over seks maar dat wilde ik weg hebben van die website om er uitgebreider op in te kunnen gaan.

Op je websites heb je verschillende namen, waarom?
Mijn echte naam is Chantal van den Heuvel en als ik over seks schrijf gebruik ik Luna. Die naam is geboren toen ik dertien jaar geleden begon met schrijven over seks en drugs. Mijn eerste artikel verscheen in het tijdschrift Reload, wat mijn moeder ook las. Ik vond het toch een fijne gedachte dat ik het niet onder mijn eigen naam schreef. En daarbij… Chantal is een beetje een naam voor een ponymeisje en Luna toch wel meer voor een seksblog.

Maar je schaamt je niet om je eigen naam te gebruiken?
Ik gebruik Luna nog steeds omdat het zo gegroeid is, niet omdat ik me ervoor schaam. Absoluut niet!

Climaximaal.nl, de blog waarop je seksspeeltjes beoordeelt. Wat zegt die blog over jou?
Wat die blog over mij zegt? Nou, het is gewoon mijn beroep, ik verdien er mijn geld mee. Deze blog gebruik ik om mijn werk te laten zien.

En als ik de blog lees, weet ik dan wat jij lekker vindt in bed?
Naast het technisch testen van een product ben ik ook heel eerlijk in hoe het voelt en wat ik ervan vind. Als je mij langer volgt dan weet je wel wat van mijn voorkeuren maar ik schrijf niet heel expliciet alles op. Bij het schrijven hou ik een bepaalde afstand.

Afstand?
Ik schrijf bijvoorbeeld niet over de emoties die ik ervaar tijdens het uitproberen van een seksspeeltje. Of ik vrolijk, verdrietig of boos was zal ik nooit vertellen. De reviews zijn informatief en met humor en ze moeten leuk zijn om te lezen.

Echt geil of opwindend zijn je teksten niet, is dat expres?
Het is niet mijn doel om mensen geil te krijgen met mijn teksten. Natuurlijk zet ik wel eens plaatjes of filmpjes online die mij opwinden, voor de afwisseling.

Alle soorten speeltjes worden uitgeprobeerd.

Alle soorten speeltjes worden uitgeprobeerd.

Seksspeeltjes

Ben je expert op het gebied van seksspeeltjes?
‘Ik ben ervaringsdeskundige. Voor het testen van seksspeeltjes hoef je niet echt een studie te doen natuurlijk! Maar ik heb er al ruim 500 getest…’

Waarom worden er zoveel seksspeeltjes gemaakt?
Als het wordt verkocht dan wordt het ook gemaakt. En er moet natuurlijk geld verdiend worden, dus er worden er telkens meer gemaakt en telkens met een mooier design.

Kan een seksspeeltje ooit de man vervangen?
Nee! Maar er zijn vrouwen die niet kunnen klaarkomen met alleen de kunde van een man – met zijn handen, penis en vingers. Zij hebben zo’n speeltje echt nodig. En voor vrouwen die alleen zijn is het natuurlijk ook ideaal. Maar een vervanging van de man? Dat nooit!

En de seksspeeltjes die er voor mannen zijn?
Voor mannen is het echt lastiger. Die poppen zijn vreselijk en het is echt heel erg moeilijk om iets te maken wat de benodigde op-en-neer beweging maakt.

Ben je altijd eerlijk in je recensies?
Liegen zit niet in mijn aard, ik ben juist zo goed omdat ik zo eerlijk ben. Door mijn eerlijkheid zijn mensen eerder bereid iets te kopen wanneer ik het goed vind. Geldtechnisch gezien zou het beter zijn de duurdere speeltjes extra aan te prijzen maar uiteindelijk ben ik meer een tekstschrijver en journalist dan een seksspeeltjes verkoper.

 

Sletvrees

Heb je je weleens een slet gevoeld?
Nee. Als iemand mij een slet wil noemen zal dat mij ook helemaal niet raken. Die documentaire Sletvrees is goed hoor, maar het is vooral belangrijk hoe je jezelf erbij voelt. Dat ik zeventig bedpartners heb gehad, who cares? Daarnaast doe ik op gebied van seks nooit iets dat ik niet wil.

Vind je dan ook niet dat je verliefd moet zijn om seks te hebben?
Het was voor mij altijd liefde voor een avond. Een date puur en alleen voor de seks zou ik nooit doen – nu met mijn verkering sowieso niet natuurlijk. Maar ik kon wel op stap gaan en dan leuk dansen met iemand, die nacht met hem naar bed en dan nooit meer zien. Het was voor die nacht dan wel seks-liefde, ik had er verliefd op kúnnen worden.

infinitvibrator2

Luna met de infinit vibrator!

Reputatie

Heb je ooit stilgestaan bij de reputatie die deze blog met zich meebracht?
Daar heb ik nooit over nagedacht. Ik heb daar zelf nooit, echt nooit mee gezeten. Ik schaam me niet voor wat ik doe en als mensen daar wel iets bij denken dan ligt dat bij hen. Niet bij mij. En er zijn vast vrouwen die denken dat ik een slettebak ben die er met hun man vandoor zal gaan, maar zij zijn dan niks gewend. Dat ik voor mijn werk seksspeeltjes test zegt niks over hoe ik ben als persoon.

Best knap!
Ja, misschien eigenlijk wel! Ik merk wel dat de manier waarop ik erover praat het voor andere mensen ook makkelijker maakt erover te praten. Daarom ben ik naast het schrijven ook begonnen met het opnemen van filmpjes, die breken voor de lezers ook wel het ijs. Laatst kreeg ik een berichtje dat iemand door mijn blog aan het experimenteren was geslagen!

De Lelo Tara werd door Luna beoordeeld met een 2/10! Om nogmaals te benadrukken hoe slechts dit speeltje is heeft ze het op film gezet:

Het breekt het beeld van blonde pornosterren met opgepompte tieten dus?
Ja, en dat beeld vind ik best wel jammer hoor! Je ziet telkens maar Goedele Liekens of Kim Holland wanneer het over seks gaat terwijl er zoveel andere mensen zijn die je uit kan nodigen. Ik hoop maar gewoon dat ik ooit vet beroemd word en dat ík aan tafel kom bij De Wereld Draait Door!

Heb je nog een tip?
Iedereen moet lekker zelf weten wat ‘ie doet in bed. Al doe je het met een bus haarlak, een van de dingen die ik bij mijn rubriek ‘op het nachtkastje van’ tegenkwam. Hopelijk dan wel met een condoom eromheen, haha!

Geen geld voor een dildo of vibrator, met een bus haarlak kan het ook. Zorg wel voor dat condoom waar Luna het over heeft!

Geen geld voor een dildo of vibrator, met een bus haarlak kan het ook. Zorg wel voor dat condoom waar Luna het over heeft!

Wil je meer weten over Luna (Chantal van den Heuvel)? Kijk dan eens op Climaximaal, Maanisch of Tielse Tinten. Liever direct seksspeeltjes bestellen? Kijk op de webshop van Luna.

Advertisements

One thought on “Een gat in de markt, ongegeneerd schrijven over seksspeeltjes!

Laat weten wat je ervan vindt!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s