“Sommige dames bleven stil en onopgemerkt, anderen lieten graag weten waar ze al ervaring mee hadden.”

media_xl_1159802Welke mogelijkheden zijn er om je eigen seksleven en dat met een partner te verrijken? Bij Christine le Duc organiseren ze Ladies Nights, waarbij alle speeltjes worden besproken. Alle verschillende trilstanden worden openlijk besproken en alle vrouwen mochten een zweepje langs hun benen voelen glijden.

“Nagemaakte vagina’s, die van buiten meer weg hebben van een Maglite

Een avond om ongegeneerd seksspeeltjes te voelen en bespreken. De normale producten liggen in de schappen, waaronder vibrators en dildo’s maar ook erotische kaarsen, lingeriesetjes en een assortiment aan mannenspeeltjes. Nagemaakte vagina’s, die van buiten meer weg hebben van een Maglite, liggen naast de penispompen, spermstoppers en penisplugs.

Om de avond intiem te beginnen werden alle dames gevraagd voorin de winkel te komen staan. Deur voordeur werd op slot gedaan, om ongewenst bezoek te voorkomen. Uit het schap naast de kassa werden verschillende zalfjes, sprays en pilletjes tevoorschijn gehaald. Clitoris crème om de doorbloeding te stimuleren. De extra doorbloeding zorgt voor een heftiger orgasme, hetzelfde geldt voor de g-spot crème.

“En die crème moet je dan gewoon in je vagina douwen en dan zwelt het allemaal op,” aldus de gastvrouw.

Na de stimulerende middeltjes was Tarzan aan de beurt, de vibrator met een roterende kop en een trillende clitorisstimulator. Vrijwel alle dames waren bekend met deze vibrator. Het enthousiasme nam bij enkele dames af toen de gastvrouw de prijs bekendmaakte van het waterdichte designmodel, € 119,-.

Andere speeltjes met trilfunctie gingen rond. Opvallend was de hoeveelheid vlindertjes en rupsjes dat gebruikt was in de vormgeving. De speeltjes zijn ‘vrouwvriendelijk’ geworden en slechts een enkele vibrator lijkt op een penis. Hoe meer de vorm en kleur afwijkt van de levensechte variant hoe duurder en beter. Het lijkt alsof er met het aanschaffen van een seksspeeltje de associatie met een echte penis wordt vermeden.

“Dan denkt die van je dat ‘ie een cadeautje krijgt… Maar niets is minder waar.”

Na het tonen van een zweepje voor in de slaapkamer werden de dames losgelaten om zelf nog door de winkel te snuffelen. Het zweepje zorgde bij enkele dames voor een ongemakkelijke situatie. Zoals de gastvrouw zei: “Dan denkt die van je dat ‘ie een cadeautje krijgt… Maar niets is minder waar.” Waarop ze een van de dames een flinke tik op haar hand uitdeelt.

De hele avond heb ik me geconcentreerd op het gesprek over seks. Vijftien dames bij elkaar in een winkel vol seksgerelateerde speeltjes, lustopwekkende middeltjes en kledingstukken die minder dan de helft van borsten bedekken. Er werd gepraat over de stimulatie, het aangetoonde effect van crèmepjes en de kwaliteit van alle vibrators. Sommige dames bleven stil en onopgemerkt, anderen lieten graag weten waar ze al ervaring mee hadden.

Het gesprek ging over de uitvoering van seks en alle mogelijke handelingen. Er leek onderscheid gemaakt te zijn tussen de emotionele kant van seks en de fysieke uitvoering ervan.

Is het mogelijk om de werking en het effect van seksuele stimulatie te bespreken zonder iets van jezelf bloot te geven?

Advertisements

Laat weten wat je ervan vindt!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s